preloader

Kutatás - IT Realitás

Home > Kutatás

 

Hiszünk abban, hogy a munkavégzés akkor optimális, ha a munkáltató és a munkavállaló elégedett megállapodásával jön létre. Ehhez viszont érdemes tudni, hogy melyik félnek melyek az igényei, preferenciái, szükségletei, motivációi. 

A szeptemberben indult kutatás részeként név nélkül kitölthető online kérdőívben kérdezzük meg az informatikus munkaerőt, ezzel készítünk egy nagyon pontos és friss munkaerőpiaci felmérést kifejezetten az informatikai munkakörökkel kapcsolatban. Párhuzamosan a munkáltatókkal is készül egy felmérés a piaci igényekre vonatkozóan.

 

 

 

A kutatási eredményeket publikussá tesszük online és offline felületeken, valamint a releváns minisztériumok rendelkezésére bocsájtjuk. Így segítjük a munkáltatókat és a recruitereket, hogy hatékonyabban tudjanak megfelelő szakemberre találni, és jó munkáltatóként hosszú távon munkát adni. 

Az IT-munkaerőt is segítjük azzal, hogy információval és tudással látjuk el a magyarországi HR-eseket és munkáltatókat annak érdekében, hogy jobb munkaajánlatokkal tudják megkeresni a magyar informatikusokat.